5 motive pentru ca restaurantul tău trebuie să aibă o aplicație pentru Android


 

  1. Notificări Push

 

Ce sunt notificările push? Sunt mesaje mici, similare cu mesajele text trimise tuturor celor care au descărcat aplicația pentru Android. Acestea pot fi utilizate pentru a trimite notificări despre tranzacții și a informa clienții despre restaurantul dvs. Lăsați-i să știe despre pizza specială de marți sau de oferta de această seară – opțiunile sunt nesfârșite.

 

  1. Meniul complet cu 2 atingeri

 

De câte ori a sunat cineva cu întrebări despre mâncarea ta? Cu o aplicație pentru iPhone – puteți să vă includeți întregul meniu sau băuturi, alimente, specialități, vinuri, practic orice este restaurantul dvs.

O aplicație Android ar putea fi una dintre cele mai eficiente instrumente de marketing disponibile. Pentru mai puțin de 10 lei pe zi, vă puteți plasa afacerea în buzunarele clienților dvs. pentru a le lua cu ei oriunde ar merge.

  1. Recomandarea din gură în gură

 

Atunci când aveți o aplicație pentru Android – acesta creează un val de informare propriu (WOM- word of mouth). Concurentul dvs. nu are o aplicație pentru mobil, iar clienților dvs. cu dispozitive Android le plac pur și simplu telefoanele. Utilizați marketingul mobil pentru a da tonul recomandărilor WOM.

 

  1. Clienții dvs. sunt dispuși să vă pună afacerea în buzunar

 

Mulți dintre clienții dvs. au dispozitive mobile și le place să descarce și să utilizeze aplicații. Dacă aveți clienți care doresc să se plimbe cu ”afacerea dumneavoastră în buzunar”, ar trebui categoric să profitați de această ocazie.

 

  1. Puteți avea o aplicație Android pentru mai puțin de 10 lei pe zi

 

Vă recomandăm să comandați cât mai curând o aplicație Android pentru restaurante!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *