ContactCe fac.


Ajut companiile românești să-și identifice obiective online realiste și apoi le ajut să își atingă aceste obiective folosind site-ul, aplicațiile mobile, conținutul și marketingul online.


Evoluăm cu toții în mod constant ca afaceri și la fel cum Internetul se schimbă, la fel și serviciile pe care le oferim. De exemplu, Google modifică modul în care indexează site-urile web, astfel încât am implementat cercetări și monitorizări de cuvinte cheie pentru a ajuta la creșterea poziționării în motorul de căutare a clienților mei.


Pentru a spune și mai complicat, ne adaptăm în permanență serviciile pentru a contribui la maximizarea rentabilității investiției pe care au facut-o clienții noștri.


Ambalăm aceste servicii în ceea ce numim pachet de întreținere iar acest pachet oferă o valoarea reală, nu doar astăzi, ci în mod continuu. Îmi propun să ofer o creștere continuă și măsurabilă pentru afacerea ta online.

Pe lângă serviciile de marketing digital anumite industrii ca industria  serviciilor, a profesiilor liberale, sau a tuturor companiilor unde exista un grad relativ ridicat de revenire a clienților,  este clar pentru toți că este nevoie de ceva excepțional pentru a te putea diferenția de concurență.

Aplicațiile pentru dispozitivele mobile sunt create pentru a oferi personalitate, coeziunea generala cu imaginea de brand prin asemănarea cu site-ul dumneavoastră printr-un design modern și atrăgător.

Prin descărcarea acestor aplicații pe dispozitive Apple sau pe  dispozitive Android, clienții vor avea acces la informațiile dumneavoastră  de contact, se pot programa sau face rezervări, pot primi  memento-uri de întreținere, cerere de service, și multe altele, toate acestea având avantajul confortului oferit de dispozitivele lor mobile.

Ne putem adapta la nevoile afacerii tale cu o aplicație personalizată, care oferă clienților acces ușor la produsele, serviciile și experiența ta, reflectând imaginea de brand cu design unic.

Contactează-ne azi pentru a avea informații la zi privind adăugarea mijloacelor de marketing mobile la portofoliul de marketing al companiei.


Cea mai bună recompensă este succesul pe care îl obțin pentru clienți, aceasta este adevărata măsură a succesului.

  • Ai o întrebare?
  • Ai nevoie de ajutor în afacerea ta?
  • Cauți un furnizor?
  • Vrei să partener pentru un proiect?

Contact