Contact


Aplicații pentru iPhone, aplicații pentru Android, aplicații mobile pentru tablete

Când discutam despre industria  serviciilor, a profesiilor liberale, si a tuturor companiilor unde exista un grad relativ ridicat de revenire a clientilor,  este clar pentru toti că este nevoie de ceva excepțional pentru a va putea diferenția de concurență.

 

Aplicațiile noastre pentru dispozitivele mobile sunt create pentru a oferi personalitate, coeziunea generala cu imaginea de brand prin asemănarea cu site-ul dumneavoastra printr-un design modern și atrăgător.

 

Prin descărcarea acestor aplicații pe dispozitive Apple sau pe  dispozitive Android, clienții vor avea acces la informațiile dumneavoastra  de contact, se pot programa sau face rezervări, pot primi  memento-uri de întreținere, cerere de service, și multe altele, toate acestea avand avantajul confortului oferit de dispozitivele lor mobile.

Contactează-ne azi pentru a avea informații la zi privind adăugarea mijloacelor de marketing mobile la portofoliul de marketing al companiei.

Ne putem adapta la nevoile afacerii tale cu o aplicație personalizată, care oferă clienților acces ușor la produsele, serviciile și experienta ta, reflectând imaginea de brand cu design unic.

Disponibile pentru dispozitive Android, iPhone și iPad prin piața Google Play și Apple App Store.

 

CONTACT

Ne puteți contacta telefonic la numărul 0723.565.484 sau prin e-mail la următoarele adrese:

vânzări :                               info@my1app.ro

funcționarea aplicației:      tehnic@my1app.ro