Consultanta marketing


My1pp  oferă servicii de consultanta si colaborează cu diferite afaceri pentru a crea și implementa strategii de marketing. Aceste strategii sunt centrate pe nucleul afacerii, pe ce servicii și ce produse oferă clienților. My1App vă va ajută să creați un plan de marketing detaliat, să determinați mesajul de marketing și să identificați mixul de marketing adecvat pentru a transmite mesajul. Împreună vom urma apoi planul pentru a executa și implementa strategia de marketing.

Monitorizarea rezultatelor și optimizarea, după cum este necesar,  vor asigura că firma dumneavoastra sa obțină cele mai bune rezultate din eforturile de marketing.

Echipa My1 App de consultanta de marketing este calificata și informată în ceea ce privește comportamentul consumatorului și procesul de marketing. Aceasta include posibilitatea de a identifica piața țintă a companiilor și de a-și poziționa oferta de produse sau servicii într-un mod care va interesa consumatorii și îi va face să-și dorească să cumpere.

Serviciul nostru consultanta de marketing va putea nu numai să gândească creativ, dar și analitic. In final trebuie să fim capabili nu numai de a fi  creativi, ci și să obținem rezultate din această creativitate. Serviciul nostru de consultanta de marketing este specializata în domenii specifice de marketing, cum ar fi:

Marketing online
Social Media Marketing
Marketing pentru organizatii nonprofit (ONG)
Copywriting
Marketing online
Marketingul direct

Incepand cu 2017 ne-am concentrat pe analiza și transferul de informații în vederea conformitații firmelor la cerințele GDPR

Serviciul consultanță de marketing  își desfășoară activitatea și lucrează independent sau impreuna cu echipa de marketing digital si sunt calificați în marketing, afaceri, comunicații și psihologie.

Există momente în care  companiile, în special cele mici încearcă să își externalizeze eforturile de marketing. Adesea, atunci când o companie face acest lucru, ei caută firme ce oferă servicii de consultanța de marketing. Un consultant de marketing colaborează cu companii pentru a crea și implementa strategii de marketing. Un mare consultant de marketing va fi capabil să gândească nu doar creativ, ci și analitic.

Externalizarea unui consultant de marketing permite unei companii să se concentreze mai mult pe dezvoltarea produselor și pe operațiunile globale. Un consultant de marketing poate ajuta să aducă abilități și expertize specializate, precum și să ofere o perspectivă și un punct de vedere extern.

Cu acest fapt, alegerea consultantului de marketing potrivit este crucială. Un consultant trebuie să înțeleagă afacerea dvs., cerințele dvs. de marketing și să vă înțeleagă obiectivele de creștere. Ei trebuie să aibă posibilitatea de a împărtăși cu dvs. realizări notabile și succese care se corelează cu obiectivele pe care încercați să le atingeți.

Ce inseamna sa fii consultant de marketing?
Cariera unui consultant de marketing este o carieră plină de satisfacții și flexibilitate, dar vine și cu provocările sale. Un consultant de marketing poate lucra ca independent, contractor sau în cadrul unei firme de marketing. Majoritatea consultanților de marketing sunt antreprenori care și-au început propria afacere.

Consultanții de marketing lucrează foarte strâns cu companiile pentru a le ajuta să determine strategia și tactica pentru a promova o producție și / sau serviciu. Obiectivul principal pe care îl are un consultant de marketing este acela de a obține cuvintele despre serviciul și produsele care sunt oferite. Un consultant de marketing poate fi, de asemenea, angajat pentru a ajuta la crearea de conștientizare generală a unei companii.

 

Un consultant de marketing de succes are de obicei educație în marketing sau experiență în marketing înaintea carierei de consultant. Pe lângă educația generală sau experiența, un consultant de marketing trebuie să fie bine pregătit în următoarele domenii:

Marketing social media și platforme de marketing social media
Search engine marketing SEM și optimizarea pentru motorul de căutare SEO
Managementul reputației
Conștientizarea imaginii și a mărcii
Comportamentul consumatorilor și psihologia clienților

În lumea digitală de astăzi, este necesar să cuantificați și să urmăriți eforturile dvs. de marketing.

În cazul în care, în trecut, marketingul a fost un foc în gol si în întuneric, marketingul digital permite campaniei dvs. de a deveni un joc de numere. Fiecare sumă intrată în campania de marketing digital, fiecare clic, fiecare lead este urmărit – ceea ce înseamnă că aveți mai multă înțelegere decât oricând în ceea ce funcționează și ce nu. Cu toate acestea, toate acestea nu înseamnă nimic dacă datele nu vă sunt furnizate deloc sau dacă necesită o diplomă de informatică pentru a le descifra.

La  My1App, credem în date transparente, ușor de accesat. De aceea am investit timp în crearea de rapoarte și analize de vârf din industrie care vă va permite să accesați mai ușor decât oricând.

Cu platforma noastră, găsirea datelor dorite este la fel de simplă ca un clic al mouse-ului!