De ce restaurantul dumneavoastră ar trebui să ofere comenzi din aplicația mobilă


Este sâmbătă seara și aveți câțiva invitați la cină.

 

Pe frigider ai lipit meniurile cu magneții luați amintire din concediul făcut în Grecia sau cauți într-un sertar ”dedicat” meniurile de la restaurant. Iar când e timpul să comanzi cina pentru prietenii și pentru familia ta, căutând  ceva specific, doar pentru a constata că numărul de telefon nu funcționează, că linia este ocupată sau că meniul tău este depășit, prețurile sau modificat…. ?

Eu urăsc să fac comenzi la telefon?

Nu sunteți singuri, iar restaurantele știu asta. Iar acestea fac parte din una  dintre numeroasele industrii care se alătură revoluției aplicațiilor, oferind aplicații online și mobile pentru a ajunge la clienții lor.

Studiile recente arată că restaurantele care nu dispun de site-uri sau aplicații optimizate pentru dispozitive mobile cu comenzi mobile disponibile de fapt, pierd bani și clienți.

 

 

Este timpul să vă echipați afacerea cu o aplicație sau puteți pierde venituri.

 

Oferirea unei aplicații sau a unui site optimizat pentru mobil pentru restaurantul dumneavoastră este doar o afacere bună. Statisticile arată că clienții comandă mai des de la companiile care oferă aplicații, iar atunci când fac comenzi, acestea comandă mai mult. Având un meniu la îndemână, le este mai ușor să răsfoiască articolele și să comande mai multe produse.

De asemenea, pot personaliza comenzile, pot solicita în plus;  toate acestea sunt mai ușor de făcut decât să fie nevoiți să efectueze un apel telefonic și să discutați când de partea cealaltă se ia comanda într-un restaurant plin și zgomotos.

Când aveți o aplicație, puteți să vă actualizați cu ușurință meniul, să postați despre specialități, să oferiți ”două produse pentru unul comandat”,  sau alte promoții, programe de stimulare a loialității, recompense și multe altele. Clienții dvs. nu vor trebui niciodată să îsi faca griji cu privire la comandarea unui articol care nu mai este în stoc sau nu mai este în meniu, deoarece aplicația va fi întotdeauna actualizată. De asemenea, pot vedea poze ale produsului pe care îl comandă, astfel încât să știe exact ce primesc. Acest lucru va reduce și nemulțumirile clienților.

Obțineți o aplicație pentru a face comanda ușoară pentru clienții dvs.

Există multe alte avantaje  pentru a avea disponibilă o aplicație pentr restaurant și pentru a o oferi clienților.

De asemenea, clienții pot face rezervări prin intermediul aplicației, ceea ce va economisi timp prețios pentru tine și ei. De asemenea, elimină posibilitatea erorilor sau a supra-rezervărilor.

Vă puteți promova restaurantul prin intermediul aplicației sau al site-ului web. Utilizați geo-fence pentru a transmite oferte clienților care se află în zona dvs. sau pentru a face publicitate unor specialități sezoniere sau elemente de meniu noi. Permiteți clienților să introducă ziua de naștere sau data aniversară pentru a primi o băutură gratuită sau un desert. Posibilitățile sunt nesfârșite.

 

Puteți chiar să vă conectați la recenzii Google, astfel încât clienții să poată citi despre unitatea dvs. înainte de a merge vreodată în ușă.

 

Restaurante mari și concurența au făcut deja saltul.

 

Industria serviciilor de alimentație publică participă deja la aplicații mobile și site-uri mobile mobile. În prezent, 20% dintre restaurante permit clienților să trimită comenzi prin intermediul telefoanelor mobile, cu o mână de utilizatori care utilizează aplicații, în timp ce 70%dintre proprietarii de restaurante consideră că este o inovație a viitorului  care le poate adduce profit pe viitor.

 

Studiile arată că restaurantele care au aplicații mobile au pur și simplu o activitate mai frecventă, ceea ce înseamnă că ei fac mai mulți bani. De asemenea, veți economisi timp prețios prin faptul că nu trebuie să efectuați atât de multe apeluri telefonice în timpul orelor de program. Multe companii chiar angajează personal suplimentar pentru a se ocupa exclusiv de comenzile online și de aplicații. Numerele vorbesc de la sine.

 

Dezvoltați-vă astăzi restaurantul cu o aplicație mobilă – contactați My1App.ro pentru a începe.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *