Aplicatie iOS


De ce o aplicatie iOS?

 

In primul rand alegerea Android sa fie prima alegere, are un suport foarte puternic in statistici. In piata din Romania raportul platformei Android vs IOS este unul de 79,82% fata de numai 17,39% IOS. Totusi se poate spune ca profilul de clienti posesori de dispozitive Apple este diferit intr-o anumita masura de cei cu dispozitive Android.

In aceste conditii, dacă doriți să vă asigurați că afacerea dumneavoastră dispune de cele mai noi solutii de marketing pe baza tehnologiei moderne, atunci este esențial să aveți propria aplicație mobilă si pentru Ios

Având o aplicație în iTunes App Store, vă veți asigura că marca dvs. este văzută de mii de proprietari de dispozitive mobile, crescând drastic expunerea și vizibilitatea.

Cu o aplicație mobilă, comunicați imediat clienților că afacerea dvs. este de înaltă tehnologie și actualizată. În același timp, veți putea îmbunătăți serviciul sau produsul pe care îl oferiți în moduri noi și interesante și veți oferi mai multă valoare ca rezultat. Puteți genera bani dintr-o aplicație mobilă și transforma-o într-un nou flux de venituri pentru a vă ajuta să vă dezvoltați și să vă extindeți afacerea.

În același timp, dezvoltarea aplicațiilor mobile trebuie să respecte toate principile de proiectare ale designului site-ului ameliorând și adaptând aceste reguli pentru noul mediu mobil.

La My1App suntem mândri de serviciile noastre de dezvoltare a aplicațiilor mobile ajutând numeroase companii să aibă în lista de instrumente de marketing aplicații care să reprezinte compania lor și să le ajute să-și extindă serviciile.

Dacă aveți nevoie de o aplicație de vânzări și marketing pentru a o oferi clienților dumneavoastră, atunci putem să o rezolvăm rapid și la un cost surprinzător de scăzut.

Dacă sunteți în căutarea unei companii de dezvoltare a aplicațiilor mobile de vârf, care să concureze cu cei mai importanți jucători din nișă, nu căutați decât My1App. Oferim dezvoltarea de aplicații care să fie fiabile, intuitive și frumoase, astfel încât aplicațiile dvs. vor ajuta într-adevăr să vă promoveze și să vă ajute în creșterea afacerii.

La My1App, putem gestiona dezvoltarea aplicațiilor mobile pentru platformele iOS. Vom crea o aplicație mobilă pentru afacerea dvs., apoi o vom publica în APP STORE. Aplicațiile noastre sunt pe deplin funcționale oferind avantaje nu numai pentru utilizatorul final, ci și pentru afacerea dvs. Cu aplicațiile noastre mobile puteți trimite mesajul PUSH, configurați Geo_Fences, gestionați conținutul, cupoane de reducere, recompense și multe altele.

 

 Suntem alegerea numărul unu pentru o aplicație mobilă orientată spre vânzări și marketing.