Aplicatii web – Progressive Web Application ( PWA )Incepand cu 2017 abordăm și ne specializăm
in aplicații web- web progressive (PWA)

Clienții dumneavoastă utilizează telefoanele mobile pentru a găsi informațiile pe care le doresc, imediat ce au nevoie de aceste informatii. Dar ei nu o găsesc cu browserele de pe telefoanele lor – de examplu daca durează prea mult timp, mai ales în deplasare.
În sacest caz, depind de accesibilitatea instantanee la aplicațiile mobile din telefonul lor pentru a le spune imediat ce doresc să știe, astfel încât să poată continua ceea ce fac. Gândiți-vă la modul în care dumneavoastra utilizați dispozitivul mobil pentru a accesa informații.
Clienții dvs. nu sunt diferiți.
Proprietarii de afaceri inteligenți înțeleg puterea și importanța marketingului mobil și cum ajuta la profitul firmei. Proprietarii de afaceri moderne, folosesc soluții de marketing mobile (de exemplu, aplicații, coduri qr, SMS si transmiterea de mesaje in aplicatii și site-uri adaptive mobile sau aplicatii web pentru a se conecta cu clienții, pentru a împărtăși știri relevante, pentru a oferi oferte excelente, pentru a crește traficul, pentru a face rezervări. Indiferent dacă livrează un serviciu, vând produse într-un magazin sau conduc un restaurant de succes, știu că utilizarea unei aplicații mobile este una dintre cele mai eficiente modalități de a ajunge la clienți aflați în mișcare.
Pentru a face fata mediului concurential creat de multinationale, micile afaceri romanesti trebuie sa constientizeze că au nevoie de o soluție de marketing mobil  si aplicatii web. Însă pur și simplu nu mai este nevoie să plătească mii de euro pentru costurile de dezvoltare, programare și găzduire asociate cu acesta. Împreună, putem face ca orice afacere să utilizeze pentru clienții ei aplicații mobile frumoase și aplicatii web adaptate pentru mobil fără a avea nevoie de cunoștințe de programare – toate la un procent mic din costul pe care l-ați aștepta să îl plătiți în altă parte. În doar câteva zile, aplicația dvs. poate funcționa pe dispozitivele iPhones, iPads și Android  clienților, prospecților sau prietenilor lor. Puteți începe să vă creșteți afacerea așa cum nu v-ați imaginat niciodată, ajungând mult mai ușor la acei clienți care vă caută.