Aplicatie Android


Dacă sunteți proprietarul unei întreprinderi mici și compania dvs. nu are o aplicație mobilă, trebuie să obțineți una.

Iar alegerea ca platforma Android sa fie prima alegere, are un suport foarte puternic in statistici.

In piata din Romania raportul platformei Android vs IOS este unul de 79,82% fata de numai 17,39% IOS.

Prezență pe web doar cu un singur website, chiar dacă este prietenoasă cu mobilul, nu mai este suficientă, deoarece activitatea online continuă să treacă la mobil. Pur și simplu, aplicațiile smartphone au devenit prea importante ca instrument de marketing pentru proprietarii de afaceri mici.

 Aproape trei sferturi dintre utilizatorii din Romania verifică telefoanele mobile cel puțin o dată pe oră. Aproape tot  – 90% – din acest timp folosit pe telefonia mobilă sunt acum dedicate utilizării aplicațiilor, arată analizele. In curând românii își vor petrece mai mult timp uitându-se la telefoanele mobile decât se uită la televizor.

Această creștere a utilizării telefonului mobil înseamnă că aplicațiile Android au devenit un instrument cheie de marketing pentru companiile de toate dimensiunile, inclusiv pentru companiile mici. Aplicațiile mobile pe Android măresc implicarea clienților. Acestea stimulează vizitele repetate și permit o mare varietate de tranzacții online, inclusiv utilizarea cardurilor de loialitate, promovarea prin notificari push și tranzacțiile de comerț electronic. Aplicațiile Android livrează cupoane de reduceri și trimit anunțuri care ajută la construirea unei relatii cu clientii si in final, la cresterea vânzărilor. Aplicațiile Android accelerează de asemenea contactul cu compania dvs. si imaginea de brand, ceea ce sporește relațiile cu clienții într-o lume în care răspunsurile rapide sunt apreciate de cumpărători. Pictogramele smartphone ajută chiar la construirea brandurilor, oferind un design vizual pe care clienții îl recunosc.

Mulți proprietari de afaceri mici încă mai cred că obținerea unei aplicații este costisitoare și dificilă. Ei sunt îngrijorați de necesitatea de a construi diferite aplicații pentru diverșii clienți ai platformelor – iOS, Android, Windows și Blackberry. Ei nu sunt siguri dacă trebuie să construiască aplicații dinamice sau statice și au dificultăți în a veni cu un design l aplicației. Mai mult, majoritatea proprietarilor de afaceri mici nu au experiența necesară de a construi propriile aplicații.

 Cu ajutorul aplicațiilor noastre, My1App, de exemplu, oferim proprietarilor de afaceri mici un șablon cu ajutorul caruia sa aiba o aplicație mobilă completă, cu o gamă largă de caracteristici – de la transmiterea de newslettere, la carduri de loialitate la sisteme de comenzi pentru restaurante sau la rezervări pe mobil, totul in aplicația Android.

 

Chiar și cele mai mici companii pot profita acum de avantajele oferite de o aplicație mobilă pentru atragerea clienților, accelerarea vânzărilor și construirea unui brand.

Alegerea mea ar fi Android in primul rand pentru a testa preferintele clientilor. Insa si dezvoltarea aplicatiei pentru IOS are anumite avantaje pe care le gasiti aici.