Monitorizare SEO locală, recenzii si calificative


Descrierea servciului de monitorizare SEO local, a recenziilor si calificativelor

Este știut un lucru, clienții dumneavoastră caută afacerile locale online. În calitate de proprietar al unei companii locale, este important să înțelegeți unde este afișată afacerea dumneavoastră online, cum sunteți reprezentați în fața publicului și ce spun oamenii despre dumneavoastră. Serviciul nostru de monitorizare SEO locală și de urmărire a recenziilor este destinat companiilor cu locații de vânzare cu amănuntul, sau care oferă servicii catre clienți, și care doresc să aibă o prezența lor digitală pe site-urile de căutare locale și să iasă în evidență!

Acest serviciu este împărțit în două elemente distincte, dar importante:

  • SEO local: SEO local bine executat vă va asigura că afacerea dvs. este ușor de găsit online de clienții potențiali care pot căuta produsul sau serviciile dvs. online. Este atat de simplu. Ei bine, nu chiar, dar ne vom ocupa noi de partea complicată, așa ca dumneavostră să vă ocupați de ceea ce este important!
  • Monitorizare recenziilor: consumatorii consultă site-urile locale de recenzii pentru a lua decizii de achiziție mai bine informate. Monitorizați-vă prezența online pe câteva dintre site-urile de recenzii de vârf, astfel încât să puteți obține un răspuns la ceea ce spun oamenii despre afacerea dvs. și să primiți recomandări cu privire la modul în care puteți combate recenziile nepotrivite.

 

Ce vă puteți aștepta

Acces  la date despre performanță și analiză
Transmitere a  tabloului  de bord pentru a vedea situatia într-o singură privire
Înregistrări optimizate pe site-urile locale; înregistrări îmbunătățite cu conținut personalizat
Monitorizări continue și alerte automate prin e-mail pentru recenziile pentru site-urile recenzii de top
Standardizați și mențineți brandingul în toate listele SEO locale

De ce avem nevoie de la tine

Numele complet al companiei, adresa și informațiile de contact (pentru raportarea licenței tehnologice)
Descrierea activității
Până la trei fotografii de afaceri (clădiri, personal, produse)

Întrebări frecvente ale antreprenorilor

Acest program va face listarea # 1 pe aceste site-uri?
Cu toate că nu vă putem garanta clasamentul, soluția noastră vă va ajuta să deveniți prietenos cu SEO local. Atunci când motoarele de căutare determină clasarea, ei vor căuta în profilurile dumneavoastră pentru consecvență, autoritate și frecvență a informațiilor distribuite pe web. Serviciul nostru abordează în mod direct acești factori și, având în vedere că ne asigurăm că totul este verificat și activ, va afecta pozitiv modul în care vă poziționați pe toate site-urile pe care lucrăm.

Răspundeți la recenzii în numele meu?
Din moment ce sunteți vocea afacerii dumneavoastră, cunoscând și circumstanțele recenziei clientului mai bine decât oricine, vă sugerăm să răspundeți la recenzii dumneavoastră. Acestea fiind spuse, suntem bucuroși să vă ajutăm pe parcurs, pe măsură ce vă construiți răspunsurile!

Ce fel de afaceri beneficiază cel mai mult de acest serviciu?
Monitorizarea locală și a recenziilor funcționează cel mai bine pentru companiile care dispun de locații fizice, pentru care contează punctul de vedere al clienților si recomandarea lor catre alti potentiali clienti. Si da, acest serviciu include si dezvoltarea de noi anunțuri pe site-uri pe care nu sunteți deja, în plus față de gestionarea activă a listelor existente.