Servicii


De ce sa ai o aplicație mobila pentru afacerea ta?

 

Doriesti să atragi mai mulți clienți și, cel mai important, să ii păstrezi  pe cei pe care ii ai deja?  În caz afirmativ, sunteți cel mai potrivit  candidat pentru Aplicatia Mobila !

My1App te va ajuta sa ai prima ta aplicatie pentru mobil ce iti va permite să oferi clienților acces la un Click distanta la  afacerea ta.

O aplicație mobilă la comandă ar putea costa cel putin  2000 € si ar dura luni de zile pentru a o scrie și implementa, în plus se taxează în mod normal orice alte modificări ce se doresc  ar fi aplicate!

Noi cream aplicația și vă implicăm în dezvoltarea acesteia incă de la inceput. Ne dorim ca împeună să o putem  implementa în termen de 1 lună de la primirea comenzii.

Orice mici modificari, chiar și după ce aplicația este live va fi gratuită.

Veți avea posibilitatea  să faceți mici modificări, cum ar fi actualizarea logo-uri sau imagini, sau chiar schimbarea textelor prin accesul ce vi se va da la aplicația (interesant … )

Pachetul analytics vă va arăta numărul de descărcări în funcție de tipul de platforma pe telefonul mobil, și anume Apple sau Android  și chiar vă va permite să monitorizați timpul petrecut de utilizatori în cadrul fiecărei pagini.

Veți avea un control complet asupra notificărilor push, iar acestea vor putea fi folosite pentru a promova evenimente sau pentru a vinde produse sau servicii. Utilizatorii pot fi direcționati către o anumită pagină a site-ul web sau e-commerce.