Demo gratis


O soluție extrem de accesibila !

Aplicatie pentru mobil sau tableta in varianta Demo gratuita.

Suntem  încântati  să vă putem  ajuta cu raspunsuri la întrebări. Ne puteți trimite un email, dar am prefera să discutam.

Vă rugăm să ne transmiteti cât mai multe informații posibil. Dacă aveți un site web existent vă rugăm să-l adăugați în secțiunea de comentarii, Vom crea o aplicatie demo utilizând imagini și text inclusiv de pe acest site.

Dacă nu aveți un site web existent, ci aveti doar o idee cu privire la cum doriti sa arate aplicatia, e în regulă, putem face în continuare o aplicație demo adaptată la cerințele dumneavoastră.

 

 

Va punem la dispoziție o soluție de marketing sub forma unei aplicații mobile, pe care și micile întreprinderi  și-o pot permite.

 

Fără obligații și fără presiune

Vom construi o aplicație demo pentru dumneavoastră, veți putea fi capabil să rulați aplicația și să navigați prin ea .

Putem adăuga funcționalitate social media  pentru a putea posta atât pe Facebook și Twitter. Aplicația gazdă demo va avea nevoie să fie descărcată de pe AppStore și vor fi furnizate un nume de utilizator și o parolă unică . Puteți transmite și partaja aplicația cu prietenii, colegii și partenerii de afaceri pentru a obține puncte de vedere sau păreri.

 

De obicei, suntem capabili să generam o aplicație demo în termen de 2 săptămâni, uneori mai devreme.

 

Vă rugăm să completați detaliile formularul de mai jos.


    Service AutoRestaurant/PizzerieSala FitnessAlt domeniu