Politica de confidentialitate


Politica de confidentialitate

 

Vă mulțumim că ați vizitat acest site web sau aplicatia noastră. Înțelegem importanța pe care utilizatorii de Internet o acordă confidențialității și această politică de confidențialitate descrie modul în care folosim informațiile personale colectate pe acest site web sau aplicatie(i).

 

Citiți această politică de confidențialitate înainte de a utiliza acest site sau de a trimite informații personale.

 

Prin utilizarea acestui site web sau aplicatie, acceptați practicile de confidențialitate cuprinse în această politică de confidențialitate. Aceste practici de confidențialitate se pot schimba din când în când, însă orice modificări vor fi afișate. Sunteți încurajați să revizuiți Politica de confidențialitate ori de câte ori vizitați site-ul Web pentru a vă asigura că înțelegeți cum vor fi utilizate informațiile personale pe care le furnizați.

 

Angajamentul nostru privind confidențialitatea

 

La Pit Stop Express SRL  știm cât de important este protejarea informațiilor dvs. personale. Fie că ne vizitați personal sau online, vrem să facem experiență fiecarui client să fie în siguranță. În conformitate cu acest obiectiv, am dezvoltat această politică de confidențialitate pentru a sublinia instrucțiunile noastre privind colectarea și utilizarea informațiilor personale.

 

Nu vom vinde niciodată, nu vom comercializa sau nu ne vom distribui informațiile de contact.

 

Cine este Pit Stop Express.

 

Pit Stop Express SRL este o companie de marketing digital cu un scop. Scopul nostru este să ajutăm micile firme să fie competitive în mediul digital iar pentru asta oferim instrumente inovatoare de transformare și inspirație,aplicații pentru telefoane mobile, strategii de marketing digital, videoclipuri, teleseminări, webinarii, evenimente, coaching și programe pentru a crea schimbări dramatice pozitive în indivizi, firme și comunități.

 

Ce informații colectează Pit Stop Express SRL și cum se utilizează acestea?

 

Cu consimțământul dvs., putem colecta și utiliza informațiile dvs. personale în mai multe scopuri diferite, spre exemplu:

 

  • Să îndeplinim cererile de produse, servicii sau informații
  • Pentru a furniza servicii pentru clienți
  • Să ofere noi produse și servicii
  • Să ofere cadouri gratuite, reduceri speciale sau informații și mesaje inspirate
  • Informațiile personale includ de obicei numele, adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail. Puteți alege întotdeauna să nu ne furnizați informațiile dvs. personale. Cu toate acestea, dacă faceți această alegere, este posibil să nu vă putem oferi produsul, serviciul sau informațiile pe care le-ați solicitat.

 

Prin trimiterea adresei dvs. de e-mail pe acest site web sau prin aplicație, sunteți de acord să primiți un e-mail de la noi. Vă puteți anula oricând participarea la oricare dintre aceste liste de e-mail făcând clic pe link-ul de dezactivare sau pe altă opțiune de dezabonare care este inclusă în e-mailul respectiv. Trimitem e-mailuri numai persoanelor care ne-au autorizat să-i contactăm direct, sau prin intermediul unei terțe părți. Nu trimitem e-mailuri comerciale nesolicitate, deoarece  urâm spam-ul la fel de mult ca și dumneavoastră.

 

Contactați-ne

 

Dacă aveți nevoie să ne contactați, ne puteți trimite un e-mail la info[at]my1app.ro