Despre noi


 

Bine ați venit pe site-ul nostru!

Suntem o echipă la început de drum, care trăim, respirăm  și ne petrecem timpul creând aplicații mobile.

Ce ne dorim prin aplicațiile făcute, este sa va ajutam sa atrageți clienții și să-i încantați cu ajutorul nostru.

Odată ce aplicația este implementată în Apple Store sau Google Play, veți fi capabil să trimiteti notificări la toți clienții  sau la o parte a clienților care au descărcat aplicația. Veti avea acces la o aplicație mobilă, care vă va permite să trimiteți cu ușurință notificări de la propriul dvs. mobil. Notificarea poate conține un link către o imagine, o pagină de pe site-ul dumneavoastră sau o anumită pagina în aplicație.

 

În cazul în care afacerea dvs. vinde produse sau servicii, notificările push ar trebui să fie gândite ca o extensie a strategiei de marketing globale și trebuie să fie folosite ca un instrument de păstrare a clienților.

 

Cautați o echipa care să vă ajute să construiți o aplicație  pentru compania dumneavoastră? Iată ce putem spune despre noi.

 

Suntem flexibili:

Organizația dvs. are cerințe unice de în ceea ce privește relația cu clienții și abordarea marketingului; Produsele noastre sunt personalizabile pe deplin pentru a vă satisface nevoile.

Suntem pasionați în învățarea de lucruri noi:

My1App a început ca un grup de specialiști în marketing digital care și-au conceput propriile metode de abordare cu ajutorul Social Media și a aplicațiilor pentru mobil. Acest spirit de educare a clienților și învățare continuă continuă astăzi și va continua și pe viitor

Utilizatorii iubesc platforma noastră și abordarea noastră prietenoasă:

Concentrarea pe rezultate este ce lucrul ce ne diferențiază

Vrem să ajutăm:

Implementarea unui program de marketing digital  poate fi o experiență descurajantă; Vă oferim instrumente și strategii pentru a vă asigura o rentabilitate puternică a investiției dvs. Suntem întotdeauna disponibili pentru a oferi servicii fantastice și prietenoase tuturor clienților noștri.