Despre noi


 

Bine ați venit pe site-ul nostru!

Ne propunem să ajutăm firmele să prospere

La My1App, considerăm că este necesar un nivel profesional ridicat și eficient în abordarea marketingului digital iar acesta trebuie să fie disponibil tuturor – de la întreprinderile mici la antreprenori individuali. De aceea ne străduim să aducem un nivel de calitate premium, pe care o asociați de regulă cu acele mărci cunoscute, totul într-un pachet accesibil. Dedicarea noastra este sa oferim cele mai bune servicii de design si marketing pentru cele mai bune preturi.

 

Un alt lucru care ne distinge la My1App este angajamentul nostru față de transparență și comunicare. Ne place să ne informăm clienții în fiecare etapă a drumului și să oferim un serviciu prietenos pentru clienți, serviciu care va fi întotdeauna disponibil.

 

Oferim tuturor clienților noștri o ofertă și o consultație gratuită, așa că dacă vă gândiți să colaborați cu noi, dați-ne un telefon sau trimiteți-ne un e-mail și vom începe să discutăm despre opțiunile dvs.

 

Pentru a prospera cu adevărat in mediul virtual, aveți nevoie de cea mai bună aplicație mobilă, de un site modern, adaptat noilor tehnologii, de un design prietenos și de compania de marketing digital care să vă susțină. În acest fel, vă puteți asigura că aplicația dumneavoastră mobilă și site-ul dumneavoastră fac cea mai bună prima impresie și că are acea strălucire profesionistă care vă permite să concurați cu cei mai buni jucători din industria dvs. În același timp, serviciile de marketing digital vă vor ajuta să vă asigurați că site-ul dumneavoastră este văzut de cât mai mulți oameni și vă va ajuta să obțineți cu un pas înaintea celorlalte companii din industria dumneavoastră.

 

Cautați o echipa care să vă ajute să construiți o aplicație  pentru compania dumneavoastră? Iată ce putem spune despre noi.

 

Suntem flexibili:

Organizația dumneavoastră are cerințe unice în ceea ce privește relația cu clienții și abordarea marketingului; Produsele noastre sunt personalizabile pe deplin pentru a vă satisface nevoile.

Suntem pasionați în învățarea de lucruri noi:

My1App am început singur, din nevoia de a progresa cu ajutorul mijloacelor actuale, într-un mediu puternic concurențial, la un grup de specialiști în marketing digital care și-au conceput propriile metode de abordare cu ajutorul Social Media și a aplicațiilor pentru mobil.

Acest spirit de educare a clienților și învățare continuă ne motivează astăzi și va continua și pe viitor

Utilizatorii iubesc platforma noastră și abordarea noastră prietenoasă:

Concentrarea pe rezultate este ce lucrul ce ne diferențiază

Vrem să ajutăm:

Implementarea unui program de marketing digital  poate fi o experiență descurajantă; Vă oferim instrumente și strategii pentru a vă asigura o rentabilitate puternică a investiției dumneavoastră.

 

Suntem întotdeauna disponibili pentru a oferi servicii fantastice și prietenoase tuturor clienților noștri.