Gestionare a relației cu clienții


Servicii de implementare și dezvoltare sistem CRM

Personalizare Bitrix24

Vă ajutăm să adăugați caracteristici noi sau modificări ale Bitrix24 pentru a se potrivi nevoilor afacerii dumneavoastră. Aceasta include integrarea aplicațiilor, site-ul web, CRM și personalizarea instrumentelor de gestionare a proiectelor.

Optimizarea proceselor

Vă ajută să analizați cum Bitrix24 poate genera mai multe venituri și reduce costurile afacerii. Oferim un proces de consultanță aprofundat pentru a vă ajuta să începeți.

Integrare

Integrați CRM-ul în alte aplicații

Servicii profesionale

Management de proiect, ateliere de descoperire, transformare digitală, arhitectură de soluții și o multitudine de soluții sigure pentru a păstra securitatea datelor clienților dumneavoastră.

 

AUTOMATIZAREA 
PROCESELOR

Pit Stop Express vă poate ajuta să automatizați procesele de afaceri pentru a simplifica comunicarea și a impune răspunderea în cadrul angajaților dumneavoastră.

 

INTEGRARE PERFECTĂ ARELAȚIEI CU CLIENȚII

Pit Stop Express este partener  al Bitrix24, o platformă care vă ajută să vă gestionați canalul de vânzare într-un singur loc. Vă ajută să intrați în relație cu clienții, să gestionați clienții potențiali, să monitorizați vânzările și multe altele.

FLUX DE LUCRU A PERSONALULUI

Pit Stop Express vă poate ajuta să reduceți erorile umane și să reduceți costurile generale, cu un instrument puternic de gestionare a fluxului de lucru pentru afacerea dvs.

CE ESTE BITRIX24?

 

Bitrix24 vă ajută să lucrați mai eficient și mai productiv cu o multitudine de instrumente dintr-un singur loc. Ce regăsiți în sistemul Bitrix24

CRM


Nu ratați niciodată o oportunitate de vânzare cu unul dintre cele mai puternice instrumente de vânzare de pe piață. Bitrix24 vă ajută să vă automatizați procesul de vânzare, lăsându-vă mai mult timp să acordați prioritate altor lucruri.

CENTRU DE CONTACT

 

Intrați în legătură cu clientul în câteva minute. Bitrix24 vă ajută să vă conectați rețelele de socializare, telefonie, chat live, e-mail și multe altele într-un singur loc.

SARCINI (TASK)


Colaborați eficient și promovați răspunderea. Bitrix24 vă ajută să vă gestionați fluxul de lucru cu Gantt Chart, Time Tracking, Project Work Groups și multe altele.

CENTRU COMUNICAȚII


Puneți echipa în acțiune cu o linie de comunicare organizată și clară. Bitrix24 vă ajută să comunicați cu echipa dvs. în timp real și vă oferă propriul dvs. intranet social.

Doriți să vedeți Bitrix24 în acțiune?

Începeți utilizarea gratuită acum și descoperiți cum puteți comunica eficient cu echipa dumneavoastră, puteți gestiona proiectele  de afaceri și puteți interacționa cu clienții în doar câteva clicuri.

Rezervați o consultație GRATUITĂ

 

Completați formularul și transmiteți întrebările dumneavoastră despre Bitrix24.

De asemenea, ne puteți trimite un e-mail la adresa paul.dinu@my1app.ro sau ne puteți contacta aici.