5 moduri în care aplicațiile mobile vă pot ajuta să vă dezvoltați afacerea


Vremurile s-au schimbat cu adevărat și este imperativ pentru orice afacere să se adapteze rapid cu cele mai recente evoluții tehnologice. Este din ce în ce mai clar că, aplicațiile mobile pentru iPhone sau aplicațiile Android, transformă modul în care percepem lumea.

 

Majoritatea antreprenorilor inteligenți, care gândesc în perspectivă, profită de acest fenomen pentru aplicațiile mobile pentru a-și îmbunătăți în continuare afacerea. Iată cinci moduri în care aplicațiile mobile vă pot ajuta să vă creșteți afacerea și cum puteți beneficia prin noi de o dezvoltare aplicație pentru mobil

 

  1. Creșterea imaginii firmei și branding.  Deoarece logo-ul și sloganul companiei dvs. sunt vizibile pe ecranele mobile ale clienților dvs., este practic imposibil să nu își amintească de fiecare dată când clienții au nevoie de produsele sau serviciile dvs. Oferă, de asemenea, un avantaj clar împotriva concurenților dvs. care încă nu au adoptat această strategie de afaceri. Dacă doriți o creștere sau o recunoaștere instantanee a mărcii, crearea unei aplicații mobile este o modalitate excelentă de a vă ajuta să vă îmbunătățiți imaginea de brand și reputația generală.

 

  1. Îmbunătățirea experienței clienților – clienții dvs. pot beneficia de posibilitatea de a vă accesa produsele / serviciile oricând doresc și în orice moment. Acest lucru este valabil mai ales dacă nu aveți o linie de ajutor disponibilă non-stop. Aplicația dvs. poate include o funcție în care clienții să vă poată contacta zi sau noapte și fără a merge neapărat la site-ul dvs. web.

 

  1. Acționați ca un instrument de marketing – Mai mult decât o aplicație, o aplicație mobilă se poate dubla ca un instrument de marketing de valoare. Cum? Acesta poate fi ușor integrat cu Facebook, Twitter, Yotube și alte site-uri media sociale. Aceasta înseamnă că, cu o singură apăsare, clienții pot partaja cu rețeaua lor aplicația dvs. și / sau experiența lor cu compania dvs., și evident acest lucru vă poate oferi publicitate gratuită. În plus, utilizând notificarile din aplicție, puteți să trimiteți rapid clienților și potențialilor clienți viitoarele promoții sau evenimente speciale.

 

  1. Achiziționați mai mulți clienți – rețineți că consumatorii de astăzi se mișcă constant și sunt dependenți de dispozitivele mobile. Fără îndoială, aceștia ar aprecia o aplicație mobilă utilă și captivantă de la compania dvs.  Dacă aplicația dvs. îi ajută să salveze timp sau este doar cu un design minunat, le va da prilejul  să vă facă recomandări la prietenii și la familia lor.

 

  1. Generați mai multe venituri – o aplicație mobilă cu capacitatea de realizare a comenzilor poate oferi cu ușurință un alt canal de venit, în afară de site-ul dvs. și de magazinul dvs. din centru . De exemplu, funcționalitatea de a face rezervări de la restaurant, de a cumpăra bilete de concert, de a cumpăra bunuri și servicii etc. este posibilă cu câteva clicuri. Puteți, de asemenea, câștiga prin plata serviciilor utilizatorilor de aplicații atunci când fac upgrade sau prin oferirea de anunțuri în aplicații etc.

 

Din păcate, mulți proprietari de afaceri nu vor recunoaște încă uriașele beneficii potențiale ale aplicațiilor mobile în ceea ce privește creșterea productivității, eficienței, avantajului competitiv și experienței utilizatorilor. Aplicațiile mobile ar putea fi răspunsul.

Contactați-ne pentru sfaturi ce țin de dezvoltare aplicție, digital marketing, social media și pentru a vă ajuta să începeți!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *